Profielen Havo & Vwo

Er is keuze uit vier verschillende profielen met daarnaast één of twee profielkeuzevakken.

 • N&T Natuur en Techniek

  Bij dit profiel zijn de vakken wiskunde B, natuurkunde en scheikunde verplicht. Daarnaast is er keuze voor één van de volgende profielkeuzevakken: natuur, leven en technologie, informatica, biologie of wiskunde D.
 • N&G @ Natuur en Gezondheid

  Bij dit profiel zijn de vakken wiskunde A, biologie en scheikunde verplicht. Daarnaast is er keuze voor één van de volgende profielkeuzevakken: natuur, leven en technologie, aardrijkskunde of natuurkunde.
 • E&M @ Economie en Maatschappij

  Bij dit profiel zijn de vakken wiskunde A, economie en geschiedenis verplicht. Daarnaast is er keuze voor één van de volgende profielkeuzevakken: management & organisatie, aardrijkskunde, maatschappijwetenschappen of een moderne vreemde taal
 • C&M @ Cultuur en Maatschappij

  Bij dit profiel is het vak geschiedenis verplicht. Op de havo is ook een moderne vreemde taal verplicht, op het vwo is wiskunde C verplicht. Daarnaast is er keuze voor twee profielkeuzevakken. De eerste keuze is tussen aardrijkskunde, maatschappijwetenschappen, of economie. Voor het tweede profielkeuzevak is de keuze tussen: kunstvakken, filosofie of een moderne vreemde taal.